Referat fra Center for Studier i arbejdslivs (CSA) og Tidsskrift for Arbejdslivs konference på RUC den 10. oktober om Etniske minoriteter på arbejdsmarkedet - Redaktionen, - (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2000)
Som opfølgning på Tidsskrift for Arbejdsliv's temanummer om 'Etniske minoriteter på arbejdsmarkedet' (2000:2) afholdt tidsskriftet den 10. oktober en konference sammen med Center for Studier i arbejdsliv (CSA) over samme tema. Konferencen blev en stor succes med deltagelse af over 100 forskere og praktikere på området. Debatten var livlig, og der blev både i plenum og workshops udvekslet informationer, erfaringer og holdninger, der øgede den samlede fond af viden om det etniske arbejdsmarked. Konferencens funktion som brobygger mellem forskning og praksis var klar.