Identitetsdannelse i midlertidige og spredte arbejdsfælleskaber- belyst via et relationelt perspektiv - Metz, David; Westenholz, Ann (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2000)
Artiklen argumenterer for, at udviklingen af medarbejdernes identitet og deltagelse i det danske arbejdsliv er en kompleks proces, hvor tre forskellige institutionaliserede ordningsmåder er opstået på forskellige tidspunkter i det