Den etniske dimension i arbejdsmarkedspolitikken - Mohammad, Fakhra; Laghaei, Shahin (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2000)
Der anvendes en del ressourcer til aktivering af ledige, herunder ledige medetnisk minoritetsbaggrund.