Virksomhedens sociale system og det udviklende arbejde - Hvid, Helge; Møller, Niels (Tidsskrift for Arbejdsliv, 1999)
Det udviklende arbejde (DUA) er en helhedsorienteret strategi, som omfatter større udviklingsmuligheder, indflydelse og ansvar for de ansatte, men også en udvikling i virksomheden i retning af større social hensyntagen, bedre konkurrenceevne og bedre produkter. DUA-strategien aktualiserer derfor behovet for en helhedsorienteret virksomhedsteori, som indbefatter DUA-strategiens humanistiske idealer.