Professionshøjskolernes paradigmeskifte i vilkår og kerneopgave — men hvad med ledelsesopgaven? - Sanderhage, Tue (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2014)
Professionshøjskolesektoren oplever i disse år store og grundlæggende forandringer, der blandt andet handler om nye kerneopgaver, stram økonomi og nye retningslinjer for tilrettelæggelsen af undervisernes arbejdstid. Det stiller nye krav til ledelse og til medarbejdere og ikke mindst til relationen mellem disse. Dialogstyring omkring kerneopgaven og kontinuerlige organisatoriske samtaler er en mulig vej videre i ledelsen af en organisation, der står midt i et paradigmeskifte.