20 år med den danske model - Due, Jesper; Madsen, Jørgen Steen (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2013)
R edaktionen af tidsskriftet har venligt opfordret os til at uddybe vores forståelse af begrebet den danske model, som diskuteres af Anette Borchorst, Emmett Caraker og Henning Jørgensen i artiklen: "Den danske model i knibe-også for analytisk potentiale" i temanummeret om Den danske model, 14. årgang nr. 2, 2012.