Social kapital i hierarkiske organisationer - Sprogøe, Jonas; Sprogøe, Jonas (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2013)
Denne debatartikel beskriver hvordan arbejdet med social kapital i Sydsjælland og Lolland-Falsters Politikreds har udfordret den hierarkiske struktur og kulturen i organisationen. Omvendt har strukturen også virket fremmende for måden, kredsen har kunnet arbejde med og skabe muligheder for udvikling af den sociale kapital. Artiklen bygger på et projekt gennemført fra december 2010 til august 2012.