Hvor ska" vi hen, du? — et kig i velfærdssamfundets krystalkugle frem mod 2030 - Kristensen, Dennis; Kristensen, Dennis (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2012)
Der sker noget med velfærdsdebatten i disse år. Det er ikke alene de økonomiske bølgegange, der forventeligt bestemmer debattens kurs. Det er mere end det. Og det er heller ikke alene velstandsudviklingen, der naturligt sætter en ny dagsorden. Det er også mere end det.