Indledning - Redaktionen, - (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2012)
T ønmodtagere, der frivilligt eller ufrivil- Lligt fravælger faste fuldtidsstillinger og traditionelle ansættelseskontrakter og i ste- det vælger de mere atypiske beskæftigelses- former, udgør en stadig større gruppe på det danske arbejdsmarked.