Lever følelser i arbejdslivet? - Krøjer, Jo; Krøjer, Jo (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2010)
Selvom udøvelsen af magt i arbejdslivets relationer ikke er renset for følelser, har poststrukturalistiske organisations- og arbejdslivsstudier ikke fokuseret på de følelser, som mennesker oplever som en del af deres arbejdsliv. Artiklen introducerer et poststrukturalistisk bud på en alternativ begrebssætning af nogle af disse følelser.