Tre former for fleksibilitet — call center-medarbejderes måder at bruge distancearbejde - Kristensen, Anders Raastrup (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2007)
Fleksibilitet betragtes ofte som et redskab til at skabe tilpasning mellem medarbejdernes vilkår i familieliv og arbejdsliv. Denne artikel forsøger at give et andet perspektiv på fl eksibilitet, hvor der er fokus på medarbejdernes måder at håndtere og begrænse arbejdslivets udbredelse i deres private liv. Artiklen tager udgangspunkt i et pilotprojekt i TDC Mobils call center, hvor 13 medarbejdere blev tilbudt en distancearbejdsplads. I undersøgelsen lokaliseres tre typer af fleksibilitet eller måder, som medarbejderne forholder sig på i balancen mellem deres familie- og arbejdsliv: enten familie- eller arbejdsliv, både familie- og arbejdsliv og uskelnelighed mellem familie- og arbejdsliv.