Medarbejdere under omstilling — HRM i den offentlige sektor - Vergo, Louise Haugan; Vergo, Louise Haugan (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2006)
Denne artikel diskuterer de seneste års udvikling, hvor offentlige organisationers omstillinger søges opnået gennem personaleledelse, der bla. henter sin inspiration i Human Resource Management (HRM). Artiklen diskuterer de krav og forventninger, der er til ledelse og medarbejdere i den forbindelse. I artiklen vil der blive givet eksempler på paradokser, der kan opstå: