Globalisering og et bæredygtigt arbejdsliv - Elert, Carsten (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2006)
Det gode arbejde, et udviklende arbejde, et bæredygtigt arbejdsliv, dagligt varieret arbejde. Fire begreber der dækker over det samme, nem lig et ønske om både at sikre at arbejde ikke nedslider, men også at det at gå på arbej de er interessant og inspirerende. Er med til at udvikle os og gi’ os et helt liv.