Bæredygtige løsninger søges før det er for sent - Stæhr, Karen; Stæhr, Karen (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2006)
N u, hvor kommunal- og regionsvalge ne er overstået, de nye politikere så småt er landet og trukket i arbejdstøjet, vil jeg godt slå et slag for politisk bevågenhed på social- og sundhedsområdet-og ikke mindst for nogle bæredygtige løsninger, der ræk ker ud over en længere tidshorisont end den traditionelle valgperiodes. Uden bæredygtige politiske løsninger bliver ældre og syge borgeres situation alvorligt forringet over de kommende 15 år.