Fag og fagidentitet — en fantastisk og problematisk ramme for at blive dygtig - Smistrup, Morten (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2004)
Denne artikel har et dobbelt mål: For det første at fremstille en empirisk fremskrevet og teoretisk begrundet måde at forstå fag og fagidentitet og for det andet at diskutere, hvordan denne forståelse er med til at pege på nogle indbyggede dilemmaer i det danske vekseluddannelsessystem. Dette er knyttet til en analyse af bankfaget og baserer sig empirisk primært på eksempler herfra.