Introduktion til Gerontologisk Institut - Wégens, Jesper (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2002)
Forskning i ældres forhold på arbejdsmarkedet udføres spredt ved mange institutter. Her en præsentation af et af disse steder.