Gøren og laden (være) - Sveistrup, Eva Lykke (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2002)
Stress er en gåde for den industrialiserede verden. Her er et problem, vi ikke bare kan handle os ud af. Der skrives, måles, diagnosticeres og behandles. Alligevel ser det ud til, at vores indstilling til arbejde og den overordnede samfundsplanlægning tjener til at øge stressniveauet.