Social integration i arbejdslivet-belyst gennem en undersøgelse inden for voksenhandicapsektoren - Nielsen, Kjeld; Christensen, Allan (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2002)
I artiklens undersøgelse er arbejdsmiljø- og kulturforhold kombineret i en fremgangsmåde, der skal afdække tilstedeværelsen og betydningen af den sociale integration i en social institution. Det er forfatternes opfattelse, at arbejdsmiljøforhold og kulturforhold i sig selv og i vekselvirkning skaber den sociale integration, der er afgørende for personalegruppernes opfattelse af det daglige arbejde og for velbefindende blandt institutionens beboere.