"Det gør en forskel-at turde se dem-forskellene"— om mangfoldighedsledelse som virksomhedsstrategi - Pedersen, Anette Steen; Plum, Elisabeth (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2001)
Forskelle i medarbejdergruppen er en uudnyttet ressource i mange organisationer. Hvis de bliver brugt, er de en kilde til kreativitet, innovation og nyt samspil mellem talenter. Mangfoldighedsledelse er en ny forretningsstrategi for virksomheder, som sætter ledelse af forskelle i centrum, hvilket giver ’human resources’ en ny strategisk rolle. Evnen til at skabe en inkluderende organisation bliver på sigt en vigtig konkurrenceparameter.