Aktivering i Danmark — effektmålinger - Hansen, Henning (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2001)
Artiklen præsenterer en række målinger af effekterne af aktiveringsforanstaltninger, dels på de aktiveredes senere beskæftigelsessituation og dels på deres oplevelse af livskvalitet. Ligeledes diskuteres de metodiske vanskeligheder ved specielt målinger af beskæftigelseseffekten.