Kønnet i arbejdslivet— et subjektivt eller diskursivt produkt? - Krøjer, Jo (Tidsskrift for Arbejdsliv, 2000)
Artiklen søger ud fra en diskursanalyse svar på, hvorfor kvindelige socialpædagoger ikke bliver ledere med samme hyppighed som mænd. Som en væsentlig forklaring fremhæves, at den herskende diskurs om socialpædagogisk faglighed udgrænser det traditionelt kvindelige arbejde og er præget af en mandlig definitionsmagt.