Alt for meget arbejde - Kamp, Annette; Knudsen, Herman (Tidsskrift for Arbejdsliv, 1999)
For flere og flere mennesker fylder arbejdet mere og mere i tilværelsen. Det kan gå ud over forholdet til partner, familie og venner, og det kan gå ud over sundheden. arbejdet kan udvikle sig til en mani, til arbejdsnarkomani. rsagen synes at være en kombination af ydre pres og indre lyst.