An Application of the Role-Value Distinction in Mental Space Theory to the Analysis of Definite and Indefinite Noun Phrases - Dam-Jensen, Helle (Tidsskrift for Sprogforskning, 2006)
Fauconnier (1994) foreslår en beskrivelse af fortolkningen af bestemte og ubestemte nominalsyntagmer. Formålet med denne artikel er at forklare hvordan Fauconnier’s rolle-/værdidistinktion kan integreres i denne beskrivelse således at den på en ensartet og generel måde kan forklare fortolkningen af nominalsyntagmer indledt af henholdsvis den bestemte og ubestemte artikel i spansk.