Debat & anmeldelser - von Eggers, Nicolai Mariegaard; Thelle, Mikkel; Toftgaard, Jens; Vognsen, Frederik Lynge (Temp - tidsskrift for historie, 2024)
Anmeldeser af: Gary Kates: The Books that Made the European Enlightenment: A History in 12 Case Studies Bloomsbury 2022 Henning Bro: Hovedstadsmetropolen Frydenlund Academic 2023 Aske Hennelund Nielsen, Lise Ræder, Jonas Hørup Ruskjær og Rasmus Skovgaard Jakobsen (red.): VAERK. Museumssamlinger, politik og opbygning Aarhus Universitetsforlag 2023