PÅ SPORET AF EN MODERNE EUROPÆISK BYHISTORIE - Høghøj, Mikkel (Temp - tidsskrift for historie, 2021)
Anmeldelse af Rosemary Wakeman: A Modern History of European Cities. 1815 to the Present, London: Bloomsbury Academic, 2020.