POPULÆRMUSIK OG KULTURARV - Rosenørn, Rasmus (Temp - tidsskrift for historie, 2020)
Anmeldelse af: Sarah Baker, Catherine Strong, Lauren Istvandity og Zelmarie Cantillon (red.): The Routledge Companion to Popular Music History and Heritage, London and New York, 2018