BEUNDRING FREM FOR UNDREN ER DET VIDENSKAB? - Possing, Birgitte (Temp - tidsskrift for historie, 2020)
Debatindlæg vedrørende Jes Fabricius Møllers doktordisputats og tildeling af den akademiske doktorgrad.