GRØNLAND OG DEN KOLONIHISTORISKE ANALYSE - Brimnes, Niels (Temp - tidsskrift for historie, 2020)
Svar til Thorkild Kjærgaard i debat om kolonibegrebet og H.C. Gullov, Poul Olsen og Niels Brimnes (red.): Danmark og kolonierne. Gads Forlag. 2017.