INDIEN – TRANQUEBAR, SERAMPORE OG NICOBARERNE - Toft Madsen, Stig (Temp - tidsskrift for historie, 2018)
Anmeldelse af Niels Brimnes, Esther Fihl, Erik Gøbel, Helle Jørgensen, Søren Mentz, Simon Rastén, Louise Sebro og Asger Svane-Knudsen: Indien – Tranquebar, Serampore og Nicobarerne. Gads Forlag 2017, 411 s.