KRIGENS SAMFUNDSMÆSSIGHED OG SAMFUNDETS OPDELING - Lind, Gunner (Temp - tidsskrift for historie, 2012)
Indledning til temanummeret med titlen ’Soldat og civil. Bønder og byboers møde med det militære 1500-1800.