To brødre fra en kælder på Østerbro i København - Lyngsted, Amalie (Temp - tidsskrift for historie, 2023)
Billede i kontekst. ”Før-billedet”: fotograf: Peter L. Petersen, juli 1901. Rigsarkivet. ”Efter-billedet”: fotograf: Søstrene Schiøtz, muligvis Anna Schiøtz, januar 1902. Rigsarkivet. Begge billeder stammer fra N. Bangs Virksomhed i København (1898-1916), Personbilleder, identificerbare. Rigsarkivet.