COLONIES AND METROPOLE - Hilson, Mary (Temp - tidsskrift for historie, 2018)
Review of Michael Bregnsbo, Niels Brimnes, Anne Folke Henningsen, Poul Erik Olsen, Mikkel Venborg Pedersen og Uffe Østergård Danmark – En kolonimagt Gads Forlag, 2017, 480 pages