Ny forskning i musikterapi: september 2024 - februar 2025 - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2025)
Professor i musikterapi Hanne Mette Ochsner Ridder refererer i artiklen fra det seneste halve års forskning, som relaterer sig til musikterapiområdet.