Projekt Nærvær & Livskvalitet: Musikterapi til ensomme borger i Fællesskabets Hus, Ry - Larsson, Amalie Gerner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2025)
Spørgsmål fra musikterapeut Annette Majlund til musikterapeut Amalie Gerner Larsson: ”Jeg ved, at du i 2022 fik en stor sum penge fra Helsefonden til et projekt ved Fællesskabets Hus i Ry. Jeg vil derfor gerne spørge dig om følgende: Hvordan er projektet gået, og hvad tager du med dig af erfaringer videre i dit arbejdsliv? "