Øjebliksbilleder fra musikterapien - Bøtker, Julie Ørnholt (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2025)
Musikterapeut Julie Ørnholt Bøtker fortæller om sit arbejde ved Afdeling for Depression og Angst på Aarhus Universitetshospital i Skejby.