Det terapeutiske kor - Pfrogner, Maria Swartz (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2025)
I takt med praksis er en artikelserie, der sætter fokus på livsnære skildringer af musikterapeutisk praksis inden for forskellige målgrupper. Det er inspiration til arbejdslivet i form af konkrete beskrivelser af aktiviteter, sange eller redskaber. I artiklen fortæller musikterapeut Maria Pfrogner om sit arbejde med et terapeutisk kor i socialpsykiatrien i Viborg.