Interview med bestyrelsen i Dansk Musikterapeutforening - Redaktionen (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2025)
Redaktionen af Tidsskriftet Dansk Musikterapi interviewer Dansk Musikterapeutforenings nye bestyrelse og stiller dem spørgsmålene: - Hvad ser I, som den største styrke ved at vi har DMTF som en samlet repræsentant for musikterapeuter i Danmark? - Hvordan ønsker I at præge foreningen i jeres bestyrelsestid? - Er der nogle konkrete projekter I har på tapetet, som I har lyst til at fortælle om?