Jeg leder efter en ny måde at tale om handicap på - Buchhave, Sofie (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2025)
Jeg leder efter en ny måde at tale om handicap på er en antologi, som gennem teoretiske perspektiver og levede erfaringer undersøger oplevelser omkring det at have et handicap. Antologiens ærinde er, ifølge redaktørerne, at give ”en selvstændig og stærk stemme” til mennesker, som lever med et handicap og derigennem tilbyde en ny måde at tale om handicap på, som udfordrer de gængse opfattelser og stereotyper af, hvad et handicap er (s.14). Medlem af redaktionen, Sofie Buchhave, anmelder.