Boganmeldelse - Musik & Demens: Musikaktivieter og musikterapi med demensramte - Møller, Anne Lisbeth (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2006)
Første udgave af MUSIK OG DEMENS udkom i 2002. Nu er bogen udkommet i en revideret anden udgave. Bogens ærinde er, via en systematisk litteratursøgning, at beskrive eksisterende materiale vedrørende musikaktiviteter og musikterapi med demensramte – således at også personale, frivillige og pårørende kan orientere sig indenfor feltet. Læseren gøres klart, at samværsformer med musik og musiknydelse selvfølgelig ikke er nogen ny opﬁndelse, men at det her sættes i nogle professionelle rammer. Endnu ﬁndes der ikke et manual, der kan dosere musik, men en ting synes sikker: musik går ikke i enhver situation og ikke til enhver lejlighed, og vi der beskæftiger os med musik har nok alle oplevet øjeblikke, hvor det nærmere oplevedes som støj.