Musikterapi - i medgang og modgang - Nystrup Lund, Helle (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2006)
Hvor er musikterapien i Danmark lige nu? Og hvor er musikterapeuterne? Med aflysningen af den danske konference 2006 på grund af manglende interesse er det nu tid til eftertanke. Jeg var meget skuﬀet over aflysningen af den danske konference. Efter at have været helt uforstående over for musikterapeuters manglende interesse for en dansk konference, har jeg her prøvet at samle nogle tanker og observationer fra musikterapimiljøet i Danmark.