Music, Therapy and Neurological Rehabilitation: Performing Health - Hald, Søren (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2007)
Musikterapeut Søren Hald anmelder David Aldridges bog: I denne bog har David Aldridge samlet en mosaik af interessant forskning og praksis indenfor hjerneskadeområdet. Han har selv skrevet de første 3 kapitler. De resterende 7 kapitler er skrevet af erfarne musikterapeutkollegaer, som han på forskellig vis har arbejdet sammen med.