Musikk från topp till tå og Mera musikk från topp till tå - Rasmussen, Anne Mette (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2007)
Musikterapeut Anne Mette Rasmussen anmelder Märith Bergström-Isacssons to sangbøger om babyrytmik og musik med børn i førskolealderen.