Tuba som musikterapeutisk hovedinstrument? - ændrede studieordninger på musikterapiuddannelsen, AAU - Holck, Ulla (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2007)
Lektor, Ulla Holck, giver et indblik i studieordningsændringerne på musikterapiuddannelsen, baggrunden herfor samt de konkrete studiefaglige tiltag, "som stort set alle er tilfredse med".