Forskningsnyt: Oktober 2006 - februar 2007 - Bonde, Lars Ole (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2007)
Lektor Lars Ole Bonde giver et indblik i den seneste vidensudvikling inden for musikterapifeltet og relaterede fagfelter.