Min arbejdsdag - på Enghaven - Zachariassen, Charlotte Bro (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2007)
Musikterapeut Charlotte Bro Zachariassen fortæller om sit arbejde på Enghaven - et socialpsykiatrisk center med omkring 60 faste beboere og 40 dagbrugere - hvor hun er tilknyttet “Genoptræningen”, som er en genoptræningsafdeling for hovedsageligt yngre beboere.