Rejseberetning - Musikterapi i Bosnien: Om kaos, aggression, løve-lege og musik - Granum, Mathias Halgrener (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2007)
I September 2006 tog jeg, sammen med seks andre Europæiske musikterapistuderende, til Mostar, Bosnien, gennem EAMTS (European Association for Music Therapy Students), for at tilbyde vores frivillige arbejdskraft på begge sider af floden Neretva, som siden krigen har udgjort den symbolske skillelinje mellem muslimer og katolikker. Jeg har desuden interesse i ikkevoldelig kommunikation (også kendt som ‘girafsprog’) og konflikthåndtering.