Sidste ny fra foreningsfronten - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2007)
Forkvinde for MTL - Musikterapeuternes Landsklub - Hanne Mette Ochsner Ridder giver et indblik i de fagpolitiske bevægelser indenfor musikterapifaget i disse år.