Forskningsnyt: Marts - september 2007 - Bonde, Lars Ole (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2007)
Lektor Lars Ole Bonde giver et indblik i de seneste strømninger inden for musikterapiteori og relaterede fagområder.