En "studerende" på Europæisk Musikterapi Konference - Lykkegaard, Chris (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2007)
Klemt mellem min kuffert og min computertaske står jeg og svajer i den fyldte bybus, som kører fra banegården i Eindhoven, Sydholland, til kongrescentret, hvor 7th European Music Therapy Congress afvikles d.15-19/08 i år. Jeg er på vej til min første konference i udlandet, så jeg er lidt spændt. Især fordi jeg skal holde foredrag om mit speciale, og tilmed på engelsk. Dette skal jeg gøre ved EAMTS-symposium, som for 2. gang holdes i forbindelse med den europæiske konference.