7th european Music Therapy Congress - en anmeldelse fra et musikalsk perspektiv - Lund, Helle Nystrup (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2007)
Efter en indledende kort anmeldelse af konferencen som helhed, stiller artiklen skarpt på musikkens placering i konferencens program. Det postuleres at musikterapeuter også har brug for et "brush up" på deres musikalske færdigheder. Et afsnit om viden og musik hvor der ønskes mere opmærksomhed til musikken i musikterapien. Afslutningsvis efterlyses konferenceindlæg med en praktisk tilgang til faget, flere muligheder for faglig udveksling, samt et generelt ønske om flere workshops på konferencer.